Offerteservice

De offerteservice van WVD Webdesign zorgt ervoor dat u meerdere professionele web bouwers (webdesigners, webdesign bureau’s en freelancers) kunt vergelijken op prijs. Doordat u uw postcode invoert matchen wij de webdesigner die bij u in de buurt werkzaam is of als werkgebied heeft.

De 3 voordelen om een offerteaanvraag te doen

Vrijblijvend en gratis
Een offerteaanvraag verplicht u tot niets en is 100% gratis. U kunt er op elk moment vanaf zien.
Inzicht in prijzen
Doordat u meerdere offertes ontvangt krijgt u een goed inzicht in de prijzen.
Bespaar op kosten
De webdesigner(s) weten dat er meerdere kanshebbers zijn en zetten een scherpe offerte neer.

Offertes vergelijken = geld op kosten webdesign besparen

De offerteservice die wij u aanbieden geeft u inzichten in de prijzen op de markt. Meerdere professionals maken aan de hand van de door u ingevoerde gegevens een offerte op. Het is dus belangrijk dat u de offerteaanvraag goed en volledig invult. Des te beter de webdesigner een idee krijgt van het project dat u aanbiedt des te exacter de firma een offerte kan opmaken. Doordat de professionals in ons netwerk weten dat er meerdere concurrenten een offerte gaan maken voor uw project zullen zij een scherpe prijs/offerte neerzetten. U profiteert hiervan. U heeft de regie en kunt, nadat u alle offertes binnen heeft, een weloverwogen en goede keuze maken voor de firma die het beste bij u past!

Het offerteformulier goed invullen

Wij willen nogmaals benadrukken dat een goed ingevuld offerteformulier u een exactere prijs/offerte oplevert. Uw project moet in de grote lijnen helder zijn voor de webdesigner zodat deze een goede kostenberekening kan doen. U hoeft dus niet alle kleine details op te noemen. Enkele voorbeelden van wat u wel kan benoemen:

Offerteformulier invullen

Vul onderstaand offerteformulier in om de offerteaanvraag te voltooien. De velden met een (*) zijn verplicht.

Wilt u graag offertes vergelijken voor een ander project? Wij hebben voor Facebook advertenties, E-mailmarketing, SEA, SEO en Webshops een apart offerteformulier gemaakt. Klik op “Vul het offerteformulier in” om het offerteformulier in te kunnen vullen.

Webdesign


Facebook advertenties

E-mailmarketing

SEA

SEO

Webshops